La secció local d’Òmnium Cultural de Tiana distingeix a Jaume Arnella amb el Premi Joan Armengol i Moliner

0
466

Òmnium Cultural Barcelonès Nord – Tiana va entregar, aquest dilluns, la segona edició del Premi Joan Armengol i Moliner a Jaume Arnella. L’acte va tenir lloc a la Sala Albéniz de Tiana. La finalitat d’aquesta convocatòria és distingir persones físiques o jurídiques per la seva trajectòria en algun dels camps artístics, com n el el cas de Joan Armengol i Moliner (Juanito), qui dona el  nom del premi, i qui va ser comediant, pallasso, poeta, músic i docent artístic.

Enguany, el guanyador ha estat Jaume Arnella, cantant, integrant del mític Grup de Folk, entre d’altres, que ha destacat pel seu treball de recerca i difusió de la cançó tradicional i popular. La gala ha estat conduïda i presentada per Johny Aleman i hi han participat Quimet Pla, Eduard Casals, Cati Plana, Jero Castellà i Blanca Mostaza. A més, ha comptat amb els parlaments d’en Lluís Neira, responsable de la secció local d’Òmnium Tiana; Jordi Ballesteros, president d’Òmnium Barcelonès Nord; els guanyadors de l’any anterior, Montserrat Trias i Tortell Poltrona; l’alcaldessa de Tiana, Marta Martorell i Camps, i el vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri.

Ha estat una vetllada d’homenatges. Carregada de vitalitat i alegria. De fet, així és com aquells qui van parlar de la figura d’en Joan Armengol i Moliner (Juanito), el recorden.  

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom