La Generalitat suspén les eleccions del 14-F i les anuncia per al 30 de maig

2
330

La Generalitat ha signat, aquest divendres, el decret que deixa sense efecte la celebració de les eleccions convocades pel 14 de febrer. De l’altra, concreta que els comicis es convocaran perquè tinguin lloc el dia 30 de maig de 2021, “prèvia anàlisi de les circumstàncies epidemiològiques” i amb la deliberació prèvia del Govern.

En una declaració institucional, el vicepresident del Govern en funcions i la consellera de Presidència, Pere Aragonès i Meritxell Budó, han anunciat que els comicis se celebraran el 30 de maig -es convocaran més endavant- i han justificat la decisió “perquè ningú hagi de renunciar al dret a vot”. L’executiu haurà de fer altres modificacions, com ara una modificació del cens electoral.

2 COMENTARIS

  1. Tant se val les eleccions, estem en una dictadura covidiana i nazitària. La gent es morirà de qualsevol cosa excepte del virus amb tant de terror mediàtic. Hem tornat a 1939.

  2. Una cosa és la Generalitat i una altra el Govern de la Generalitat. És aquest últim qui signa els decrets. La Generalitat és la Institució que gestiona el conjunt de patrimoni públic i territori de la comunitat autònoma de Catalunya i té un Govern escollit pel Parlament. Ara el Govern de la Generalitat utilitza el covid19 per implantar una dictadura contra la població per qui governa i sembla que tots els diputats del Parlament l’hi donen suport, perquè no n’hi ha cap que discrepi.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom