Gelat perfumat d’Anís del Mono (el sec)

0
1943

L’empresa Gelats del Territori ha treballat, des de fa més de tres anys, amb dues empreses centenàries per elaborar un clàssic, el Perfumat. Gràcies a l’empresa badalonina Anís del Mono i Cafès Cornellà, de Girona, s’ha creat aquest gelat. A Badalona, segons el web de l’empresa “Gelats del Territori” podreu tastar aquest gelat d’Anís del Mono a la gelateria Canals, carrer dels Arbres o Neules Canals, al carrer d’en Cueta.

Quins ingredients conté aquest gelat?

Llet sencera, cafè, nata 35%, llet en pols desnatada, sacarosa, glucosa, pa de pessic (Farina de blat, ou, sucre, sucre invertit, llevats), gelatina d’Anís (aigua, sacarosa, Anís de Mono sec, sucre invertit, cacau en pols), emulgent: E471, E461 estabilitzants: goma guar, goma de garrofí, alginat sòdic, carraguenina. Grau alcohòlic <0,5%.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom