Els Mossos celebran avui una reunió extraordinària per tractar els darrers casos de violacions grupals entre menors a Badalona

0
748

Els Mossos d’Esquadra faran una reunió extraordinària per abordar els casos de violacions grupals entre menors a Badalona. La reunió se celebrarà aquest dijous a les 18:30h a Granollers a la Taula Operativa Regional de la Regió Metropolitana Nord per tal d’analitzar la situació.

Hi participaran els màxims comandants de la Regió Policial Metropolitana Nord, de la comissaria de Badalona, de la Unitat Central d’Agressions Sexuals de la Divisió d’Investigació Criminal i de l’Àrea Central de Menors.

La portaveu del Cos, inspectora Montserrat Escudé, atendrà els mitjans de comunicació en acabar la reunió per informar de l’actual situació i de les accions que s’estan implementant en aquest àmbit.

Normalment, aquestes taules en l’àmbit regional es reuneixen cada mes, però a causa de les últimes notícies sobre el que està succeint a Badalona, s’ha pres la decisió de celebrar una trobada extraordinària. Fruit d’aquesta reunió hi ha la possibilitat de prendre algunes mesures preventives i accions a curt termini.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom