El puzle de Badalona, un regal per Nadal

0
2543

L’Oficina de Turisme de l’ Ajuntament de Badalona, coincidint amb les festes de Nadal, posarà a la venda a partir del pròxim dilluns, 20 de desembre, el “Puzle de Badalona”. Es tracta d’un trencaclosques didàctic i educatiu, de 100 peces, dirigit a infants d’entre 6 i 12 anys. El preu del puzle serà de 8 euros.

El puzle nomès es podrà adquirir a l’Oficina de Turisme, situada a l’edifici Centre Cultural El Carme, al carrer de Francesc Layret número 78-82. La base del joc és una il·lustració del dissenyador gràfic badaloní Albert Navarro on, a més de la distribució geogràfica de tots els barris de la ciutat, apareixen un seguit de divertides il·lustracions de bona part d’aquells elements, símbols i recursos més rellevants que defineixen Badalona.

Aquest puzle passarà a incorporar-se a la resta del material de marxandatge de l’Oficina de Turisme (postals, bolígrafs, tasses, imants, làmines de color, etc.) on a més, enguany, s’hi afegeixen uns nous elements, com una nova llibreta d’anotacions amb la marca i els grafismes badalonins.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom