Així serà el projecte de reforma integral de les pistes d’atletisme Paco Àguila

0
2483

El projecte de reforma integral de les pistes d’atletisme Paco Àguila en el que està treballant el govern municipal inclou la construcció d’un nou edifici annex, renovació de la gesta i homologació de les pistes, segons ha tingut accés el TOT.

El projecte implica la construcció d’un nou edifici annex a les pistes d’atletisme i al camp de rugbi. Aquest edifici ha de garantir el correcte funcionament de la instal·lació (vestuaris, magatzems, gimnàs…). A més, a la seva coberta s’ha projectat una graderia amb marquesina per protegir als espectadors del sol i de la pluja.

A la zona annexa s’habilitarà una zona d’entrenament de llançament, així com una zona d’aparcament de cotxes. En paral·lel, la intervenció planteja la renovació de la totalitat de superfície de gespa natural i la instal·lació de reg existent, ja que presenta un deteriorament excessiu que impedeix que es pugui jugar en òptimes condicions.

També es valora la possibilitat d’actualitzar la instal·lació, s’opta per la seva completa substitució de forma que la nova gespa rebi un òptim manteniment, afegint elements de control i optimització de la despesa d’aigua en favor de la màxima eficiència i estalvi.

Per últim, el projecte inclou la homologació de les pistes d’atletisme que inclou la substitució del paviment i de l’equipament fix. A més, també es farà una zona annexa d’aparcaments amb una capacitat de 24 cotxes.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom