El Municipal guanya un premi per l'”Àrea del sistema respiratori”

0
515

L’Hospital Municipal de Badalona (HMB), gestionat per l’organització sanitària i social pública Badalona Serveis Assistencials (BSA), ha estat guanyador en la categoria “Àrea del sistema respiratori” dels XXIV “Premios Hospitales TOP 20”, lliurats aquest migdia per l’empresa IQVIA en un acte celebrat Madrid. A més, el centre ha estat finalista en la categoria “Gestió hospitalària global”.

Per a la gerenta de BSA, Pilar Otermin, que ha recollit el guardó, “aquest premi és un reconeixement a la dedicació de molts professionals i al necessari procés de millora continua per oferir assistència propera d’alta qualitat, tenint al pacient com a eix principal”.

Els premis TOP 20 han registrat enguany rècord de participació: un total de 185 hospitals, dels quals 30 catalans, hi ha concorregut. Un 57% dels centres eren públics i el 43% restant privats. Els guardons s’han atorgat en gestió global i en 9 àrees clíniques. La novetat d’enguany ha estat la incorporació als premis de l’àrea de Pediatria.

En la categoria “Àrea del sistema respiratori” l’Hospital Municipal de Badalona competia en el grup d’hospitals sense cirurgia toràcica, mentre que en la de “Gestió hospitalària global” ho feia com a hospital general mitjà.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom