El jutge rebutja arxivar el cas de les obres il·legals durant el govern d’Albiol

0
568
El jutjat d’instrucció número 3 de Badalona ha desestimat la petició d’arxivament presentada per l’exregidor del PP de Badalona, David Gómez, pel cas de les obres il·legals que va esclatar en el primer any del mandat d’Albiol. Segons l’auto, el jutge considera que la instrucció del cas ja es va tancar a principis de 2018 i que en aquest moment processal, en que s’espera l’obertura de judici oral, la petició de l’exregidor és “improcedent”. A més, s’entén que hi ha indicis “de sobres” de les “nombroses obres” encarregades per Gómez “infringint” el procediment administratiu, valorades en prop d’1,5 MEUR. Un dels treballs va ser a casa d’una excoordinadora del PP del barri de la Salut, Julia Sánchez, i es va intentar imputar el cost a l’Ajuntament, camuflant una factura per obres a la via pública inexistents. Tant l’excoordinadora com l’administradora de l’empresa que va fer els treballs també estan acusades per aquest cas.
Des del PP s’ha recordat que quan Albiol era al capdavant del govern municipal va denunciar el cas i que el PP va acabar expulsant Gómez per aquells fets.
Per la seva banda, Badalona En Comú ha emès un comunicat on s’anuncia que es personarà com acusació popular en “el cas de corrupció política més greu que s’ha destapat a Badalona”. La líder dels comuns, Aïda Llauradó, recorda que “no és l’únic” on el govern que va dirigir Albiol està implicat i en clau electoral avisa que el seu objectiu és ara “evitar que els corruptes tornin a governar”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom