El circ Raluy Legacy torna a Badalona aquest juliol

0
1746

El Circ Raluy Legacy s’instal·larà a la Rambla del Gorg el proper dijous 4 de juliol per presentar el seu darrer espectacle #TheMagicFormula.
La producció del Circ Raluy Legacy combina els ingredients clàssics del circ dels anys 30 amb algunes de les disciplines més innovadores del circ mundial. El show compta amb artistes familiars com el gran Luis Raluy, les seves filles i néts, que actuaran al costat de premiades figures internacionals. L’espectacle #TheMagicFormula, és un muntatge completament renovat que combina diversió, emoció i fascinació, agradant tant a petits com a grans, en un homenatge als anys daurats del circ, on no hi falta la màgia, els equilibris o les contorsions.

La fórmula compta amb les actuacions dels membres de la família com Louisa Raluy, (grans il·lusions) Kerry Raluy i Jean Christophe (transformisme), Niedziela i Emily Raluy (monocicles) i tot un seguit de figures de renom internacional com l’espectacular artista bielorús Pasha Voladas a les barres fixes, el famós trio Lipstick o la reconeguda Troupe Sol Habana, entre d’altres.

Homenatge a l’època daurada del circ

El Circ Raluy Legacy ens transporta a una sèrie d’il·lustracions de l’època, ens transporten als anys en què el circ era un autèntic espectacle social i competia amb l’Òpera i el Teatre. 300.000 espectadors han gaudit de la darrera gira del Circ Raluy Legacy, que ha visitat més de 50 ciutats i ha comptat amb més de 20 artistes reconeguts internacionalment. L’espectacle és podrà veure a la plaça Josep Tarradellas fins el diumenge 14 de juliol.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom