Dissabte, concurs de disfresses al C.C.Montigalà

0
413

El centre comercial Montigalà celebrarà aquest mes d’octubre el seu tradicional Halloween amb una gran festa. L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim 28 d’octubre a partir de les 18.30 hores i comptarà amb un concurs de disfresses terrorífiques, com ja és habitual.

En concret, l’espai ja ha activat les inscripcions en la seva pròpia web perquè tots aquells que ho desitgin puguin participar en aquesta activitat en la qual també hi haurà música, una màquina 360º per a realitzar vídeos i fotos, animació amb els personatges de l’Àrea 009, pintacaras, cotó de sucre i moltes més sorpreses al costat dels creadors de La Casa de Santa (El Pirata del Maresma).

Quant al concurs de disfresses, estarà dividit en les categories d’adult, infantil i grupal, i comptarà amb tres premis per cada categoria. Així mateix, entre tots els participants se sortejaran entrades VIP per al Túnel del Terror, que precisament tindrà lloc en el centre el pròxim 31 d’octubre en el Pàrquing -2 del centre des de les 17.30 a les 21.00 hores.

Per a aquesta activitat, tots els que ho desitgin podran inscriure’s a partir de la web i també se sortejaran 25 entrades dobles VIP que inclouen no sols la passada, sinó també cotó de sucre i pintacaras. En concret, els guanyadors hauran d’assistir a l’esdeveniment del dia 28 per a recollir la identificació VIP i començar la terrorífica missió.

Per si no fos prou, en el propi centre comercial estaran amagades cinc entrades VIP més i que podran ser trobades mitjançant els enigmes que publicarà Montigalà en les seves xarxes socials. A nivell digital, l’espai també durà a terme una acció al costat d’altres centres comercials en la qual se sortejaran dos PlayStation 5.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom