La Fórmula Màgic BDN Running arribarà el 5 d’abril

0
855

Solidaritat, investigació i esport van de la mà a Badalona gràcies a la Màgic BDN Running. La cursa popular per excel·lència de la ciutat celebrarà la seva 9a edició el proper 5 d’abril. La cita segueix disputant-se la pole position del rànquing de curses de 10 quilòmetres amb més participació de l’àrea metropolitana. A més, aquest 2020 consolida les seves modalitats de 5 quilòmetres i proves infantils per a complementar l’oferta per a totes les edats. 

La Màgic BDN Running reuneix cada primavera milers de participants que podran escollir, novament, entre la modalitat de 10K o de 5K. Totes dues puntuen a la lliga ChampionChip, i en el cas de la cursa de 10K, doble. A més, s’hi afegeixen les curses infantils amb diferents circuits segons les edats dels participants, amb distàncies d’entre 400 i 1.000 metres. 

El famós Pont del Petroli i la fàbrica de l’Anís del Mono, el reconegut parc de Ca l’Arnús, la Rambla, el Centre Comercial Màgic Badalona o el Pavelló Olímpic són alguns dels punts més emblemàtics pels quals transcorre el circuit. Sens dubte, el recorregut, amable, assequible i arran de mar, és un dels al·licients principals d’aquesta prova, i incentiva molts atletes a participar-hi per a registrar bones marques. 

Nou punt de sortida i arribada: davant de l’Olímpic 

La nova ubicació de la sortida serà al carrer Alfons XIII, davant del Palau Municipal d’Esports serà una de les novetats d’aquest 2020. La Plaça President Tarradelles esdevindrà el centre neuràlgic de la prova amb totes les activitats, animacions, avituallaments i serveis paral·leles a la prova. 

Aquests serveis es complementen amb els que ofereix el Centre Comercial Màgic Badalona, que dona nom a la prova i n’és el patrocinador principal. El dia de la prova acollirà el guarda-roba i els vestuaris. El dia previ, acollirà la Fira on els participants podran recollir el dorsal, la bossa i la samarreta. A més, disposarà d’un estand les setmanes prèvies on hi tindran lloc tot tipus d’esdeveniments com entrenaments i presentacions. 

Inscripcions obertes 

El preu de les inscripcions, a partir de 13€, permetrà als participants gaudir de la cursa, el cronometratge i l’assegurança, aconseguir la samarreta tècnica oficial i concórrer a les activitats programades. També es premiarà amb multitud d’obsequis dels col·laboradors a cada participant, dins l’anomenada bossa de la Màgic BDN Running. A més, els i les participants comptaran amb serveis de cortesia com guarda-roba i avituallament durant i després de la Cursa, amb esmorzar i beguda. 

10K – 5K – Curses infantils 05/04/2020 

Esport i solidaritat, un vincle imparable 

Aquest 2020 el lema triat ha estat “La Fórmula imparable!”. L’objectiu és posar en valor l’essència de la Cursa, que combina l’esport i l’atletisme amb la voluntat solidària dels seus participants, les empreses i institucions que hi col·laboren i l’organització. D’aquesta manera, es pretén recalcar el caràcter extraesportiu i social d’una prova que les persones participants i la ciutat de Badalona es poden sentir pròpia. En aquest sentit, hi destaca el fet que la Cursa és un homenatge a l’atleta popular badaloní Luis Condon que va morir de leucèmia fa 9 anys. 

L’organització dóna 1€ de cada inscripció a la Fundació Josep Carreras a favor de la lluita contra aquesta malaltia, a més de promocionar el “Dorsal Imparable”, un dorsal especial pels participants que vulguin fer una donació íntegra a la Fundació. Durant les 8 edicions anteriors ja s’han recaptat més de 35.000€. A més, l’organització de la Cursa promou un seguit d’activitats durant les setmanes prèvies per a preparar la Cursa, fomentar els hàbits de vida saludables i col·laborar amb diverses entitats socials de la ciutat. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom