Bricoteca arriba a Badalona per convertir el bricolatge en oportunitats

0
6211

El nou centre situat a l’Avinguda President Companys 44 ofereix cursos de manteniment, treballs manuals i bricolatge per a adults i infants

Bricoteca és el lloc de reunió de la comunitat més creativa. L’espai on grans i petits alliberen la seva imaginació i desconnecten de les preocupacions i tasques diàries. Mitjançant els seus cursos i tallers, els centres Bricoteca permeten als seus alumnes viure experiències dissenyades per desenvolupar les seves capacitats i crear amb les seves pròpies mans un impacte positiu al món. Els alumnes es carreguen d’autosuficiència i es diverteixen aprenent sobre bricolatge, treballs manuals i manteniment de la llar.

Bricoteca està pensat per a persones amb interès per la fusteria, la restauració, les reparacions domèstiques, les manualitats creatives o fins i tot el lettering, tinguin el nivell que tinguin. Les propostes de cursos comprenen les persones entre 5 i ∞ anys. El més important de tot és que a Bricoteca, les barreres es converteixen en nous horitzons.

Inauguració a Badalona

Badalona té el plaer d’acollir el nou centre Bricoteca, el qual estarà ubicat a l’Avinguda President Companys 44 i s’inaugurarà aquest pròxim octubre.

Una classe de franc i descomptes especials

Durant tot el mes d’octubre, Bricoteca Badalona ofereix una promoció especial per les seves Jornades de Portes Obertes. Adults i infants poden acudir a l’espai a provar una classe de l’activitat que prefereixin, de forma totalment gratuïta. Els assistents també es podran beneficiar de descomptes especials en els preus dels cursos.

Activitats per a adults

Accedeix a les jornades de portes obertes per a adults (fes clic aquí)

L’oferta formativa per a adults a Bricoteca Badalona consta de 3 cursos diferents:

 Fusteria. Els alumnes creen els seus propis mobles i els poden decorar al seu gust. Aprenen les tècniques tradicionals de fusteria, l’ús d’eines elèctriques i manuals i els diferents tractaments i acabats de la fusta.

 Bricolatge. S’ensenyen els imprescindibles per al manteniment de la llar, per millorar les instal·lacions i a reparar els incidents domèstics més habituals. Alguns dels temes que es tracten a classe són: portes, persianes, armaris, llauneria, humitats, calefacció, renovació de juntes, pintura, etc.

 Restauració i decoració de mobles. Els alumnes aprenen les tècniques necessàries per decorar i restaurar mobles o peces decoratives. Cadascú pot portar el seu propi moble i posar en pràctica els coneixements del curs.

Aquests cursos s’ofereixen en diferents modalitats segons el nombre de sessions que es volen realitzar. Es pot seguir una modalitat de curs trimestral o una modalitat de curs intensiu. D’altra banda, Bricoteca Badalona realitza tallers (activitats de 2 hores amb diferents temàtiques: bricolatge, electricitat, lettering i taller familiar de fusteria) i activitats grupals (festes i team buildings).

Activitats infantils

Bricoteca Badalona és també el taller creatiu dels més petits, els quals sempre estan sota la supervisió dels mentors del centre. La metodologia d’aprenentatge està basada en la creació amb fusta tot i que també hi ha espai per l’experimentació amb altres materials com l’argila, el paper maixé o el macramé. A les seves instal·lacions, Bricoteca compta amb calaixos creatius amb molts projectes proposats.

Accedeix a les jornades de portes obertes infantils (fes clic aquí)

L’oferta infantil consisteix en:

 Extraescolars. els nens i nenes van a classe 1 cop per setmana de dilluns a dijous i poden triar entre venir 1h o 1:30h.

 Campus. Disponible en temporades de vacances com estiu, Setmana Santa i Nadal.

 Festes d’aniversari

 Activitats a mida per a escoles.

 Tallers familiars de fusteria.

A més, les activitats estan dissenyades basant-se en un mètode propi, desenvolupat amb un equip pedagògic. El mètode comparteix principis amb la Teoria del Joc. En conseqüència, els alumnes aprenen de forma lúdica.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom