Arriba la festa més antiga de Badalona, la Passada de Sant Antoni

0
3404

Badalona ja ho té tot a punt per la nova edició de la Passada de Sant Antoni, que enguany arriba a la seva 144ª edició. El programa de festes de Sant Antoni Abat i de la Passada van començar el passat 17 de gener amb la celebració de la Santa Misa, a la parròquia de Sant Josep, dedicada al Sant, als socis i familiars difunts. El dia central de la festa serà aquest diumenge, 9 de febrer, amb la 144 Passada. El program d’actes començarà a les 9h, amb l’esmorzar a la Masia de Can Cabanyes. A les 11h, arrencarà la Passada, amb la sortida des de la Masia de Can Cabanyes, des del carrer Salvador Espriu. La Passada anirà amb l’ordre següent, motoristes i cotxe de la Guàrdia Urbana, capitans de Passada, banda de música, genets i amazones, bandera, carrossa del Sant, Banda de música, carruatges de passeig de dues rodes, carruatges de passeig de quatre rodes, carro de torn, carros de pagès, carros de transport o traginers i l’ambulància i els vehicles de la neteja. Els càrrecs de la 144ª Passada a Badalona seran Roger Andreu i Pujol i Martina Andreu i Pujol. El carro del Sant anirà a càrrec de Ramon Deulofeu i Munt i del Carro de Torn de Josep Maria Pasccual i Puertas i Marc Pascual Moreno.

Recorregut de la Passada a Badalona:

Sortida des de la Masia de Can Cabanyes, carrer Salvador Espriu, a continuació carrer General Weyler, Indústria, Roger de Flo, plaça Pep Ventura, Sagunt, Guifré i Arbres. A la Plana, aturada i benedicció, després anirà per Martí Pujol, Francesc Layret, Sant Pau, Sant Pere, Prim, Germà Juli, Via Augusta, Anselm Clavé, Alcalde Xifré, Rambla de Sant Joan i Salvador Espriu. La Passada s’acabarà a la Masia de Can Cabanyes. El recorregut podrà variar per motius imprevistos de la via pública.

 

Arribada de la Passada a la Plana

A les 11:30h, la Passada arribarà a la plaça de la Plana on s’ha programat una actuació dels Bastoners de Canyet. A les 12h, Benedicció, a la Plana, d’animals.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom