Arriba a Badalona la darrera regata de la I Lliga de Rem de Mar

0
1215

Aquest dissabte 23 de juliol, el Club de Rem Badalona, amb la col·laboració de Marina Badalona, l’Ajuntament de Badalona i la Federació Catalana de Rem, han organitzat el I Open Internacional Coastal Rowing de la història del club i la primera regata de rem de mar a Badalona, en el que hi participaran, en les diferents categories, quatre clubs catalans que han apostat per aquesta innovadora disciplina. En el Coastal Rowing es tracta de remar al llarg d’una costa de mar i al mar. L’any 2006 es va fer el primer campionat de Rem de Mar modern amb el nom de Coastal Rowing amb el recolzament de França, Itàlia i la Gran Bretanya, on el rem de mar és especialment popular.

El I Open Internacional Coastal Rowing de Badalona forma part d’una de les tres proves de la I Lliga de Rem de Mar organitzada per la Federació Catalana de Rem durant el 2022. A la regata hi participen esportistes amb fitxa federativa catalana, nacional com internacional i ja s’han inscrit el Reial Club Marítim de Barcelona, el Club Esportiu Olímpic Barcelona, equips de Sitges i el Club de Rem Badalona, a l’espera de darreres incorporacions.

La puntuació del resultat del dissabte 23 servirà per a la Lliga Catalana de rem de mar, de fet, decidirà el resultat final d’aquesta. L’esdeveniment tindrà lloc en aigües obertes entre el Port de Badalona i el Pont del Petroli. Les categories participants són cadet, juvenil, absolut i màster, totes elles tant en masculí com en femení. La distància a recórrer és de 3.000  m per les corresponents a cadet i màster i de 6.000  m per les categories juvenil i absolut. Les tripulacions poden ser de quatre remers amb un timoner, de dos remers o d’un.

Recorregut que faran els participants en el I Open Coastal Rowing.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom