Aquest dilluns s’ha restablert el servei de la línia 2 de metro entre Paral·lel i Universitat

0
1420
Aquest dilluns 3 de setembre s’ha restablert el servei de la línia 2 del servei de metro de Barcelona al tram entre les estacions Paral·lel i Universitat, suspès des del 30 de juliol per treballs de millora de la infraestructura de la via. Segons ha informat TMB (Transports Metropolitans de Barcelona), des de les 5 del matí els trens tornaran a circular amb normalitat entre tots dos extrems de la línia, de Paral•lel a Badalona Pompeu Fabra i a la inversa, tal com estava previst. D’altra banda, aquest dilluns també reobre l’estació Penitents de la línia 3 de metro, que ha estat fora de servei des del passat 30 de juliol per la renovació de les escales mecàniques que comuniquen els diferents nivells de l’estació, dins del pla de modernització d’aquests elements a la xarxa de metro que porta a terme TMB.
Els treballs a Penitents han permès substituir quatre de les sis escales mòbils de l’estació, que estaven obsoletes després de 33 anys. Les obres han consistint en desmuntar i repartir en volums reduïts els elements de les escales perquè poguessin sortir cap al carrer i s’hi poguessin entrar les noves. El moviment dels trams d’escales, eines i maquinària pesant era incompatible amb el trànsit de passatgers, apunta TMB.

A partir de dilluns, les noves escales estaran en fase de muntatge i, per tant, encara no podran funcionar, tot i que l’estació ja estarà oberta. Igualment faltarà substituir les altres dues escales, una nova fase de l’obra que es farà compatible amb el servei.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom