Anna Carreras, medalla Josep Trueta al mèrit sanitari

0
1876

Anna Carreras, cap del Servei d’Urgències de l’Hospital Germans Trias, ha estat distingida pel Govern amb una medalla Josep Trueta al mèrit sanitari. El gerent territorial de l’ICS a la Metropolitana Nord, Jordi Ara, ha acompanyat la metgessa a l’acte d’entrega del guardó, que ha tingut lloc aquest divendres 29 de novembre al Palau de la Generalitat.

Anna Carreras i Molas

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i metgessa especialista en pneumologia per la mateixa universitat. Doctora en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Al llarg de la seva carrera professional a l’Hospital Germans Trias i Pujol ha ocupat diferents càrrecs, gairebé sempre lligats a l’activitat d’urgències. Ha estat directora i coautora del Manual d’urgències i membre del Consell Editorial de Farreras-Rozman, Medicina interna. A més a més, és autora de vint-i-set articles en revistes mèdiques (onze d’internacionals).

També és reconeguda per haver format part de diversos comitès i comissions d’experts sobre temes assistencials i d’urgències, i és coordinadora del grup d’urgències del Programa assistencial d’expertesa de l’Institut Català de la Salut (PADEICS). Ha estat pionera en l’aplicabilitat d’un model d’urgències hospitalàries a Catalunya i és una de les professionals sanitàries de referència en aquesta matèria en l’àmbit estatal.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom