Comencen les rebaixes d’estiu

0
2608

Ja tenim aquí les rebaixes d’estiu 2018. Antigament les grans firmes esperaven fins a l’1 de juliol per a donar el tret als descomptes, però cada any, les rebaixes arriben abans d’aquesta data, el mateix que passa per Nadal, que des de fa temps moltes tendes s’avancen al tradicional 7 de gener.

De fet, algunes de les firmes de moda més importants de l’Estat han començat ja amb les rebaixes d’estiu 2018. És el cas d’algunes grans marques ja han ofert descomptes de fins al 50% en les seves col·leccions. Altres, s’han esperat fins aquest divendres, 29 de juny, per començar els seus descomptes. Les petites botigues de Badalona penjaran el cartell de rebaixes durant aquest cap de setmana. Els comerciants, segons han explicat, esperen que la calor d’aquests darrers dies faci animar les compres, sobretot amb la roba d’estiu.

 Consells per a aprofitar les rebaixes d’estiu 2018

Ara és moment de revisar a fons el nostre armari, veure el que tenim desbaratat, quines peces no ens posem perquè no tenim amb quines, etc.

La recomanació sempre és agafar boli i paper i fer-nos una llista amb el que realment necessitem, per a no deixar portar-nos pel consumisme típic d’aquesta època i comprar coses que no necessitem solament perquè estan uns euros més barats.

Recorda, a més, que aquest és el moment ideal per a comprar peces atemporals, com els bàsics d’un fons d’armari, la llenceria o jocs de tovalloles noves.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom