63 infants de Badalona amb necessitats educatives específiques tenen acompanyament als casals d’estiu

0
997

L’Ajuntament de Badalona, mitjançant el Programa de Suport a l’Alumnat amb Necessitats Educatives Específiques (NEE) als Casals d’estiu 2022, ha facilitat que un total de 63 infants tinguin un professional vetllador o vetlladora al seu costat per acompanyar-los en totes les activitats dels casals. Aquesta xifra supera l’any anterior, on es va oferir el servei a 9 alumnes amb NEE. Aquest estiu, a més d’oferir aquest recurs als casals subvencionats per l’Ajuntament a les zones educatives 1, 2 i 3, també s’ha ofert aquest recurs a les escoles d’educació primària que compten amb aules SIEI (de Suport Intensiu a l’Educació Inclusiva) a la resta de zones educatives.

L’Administració ha posat a disposició dels centres educatius amb aules SIEI personal de suport especialitzat per l’alumnat que participa en els diferents casals d’estiu de la ciutat, amb l’objectiu de garantir el seu accés a les activitats de lleure que es desenvolupen a la ciutat i que van iniciar-se el 27 de juny.

La segona tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminisme i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, Aïda Llauradó, va manifestar que: “Volem uns casals inclusius per infants i joves amb diferents diversitats. Enguany hem fet una gran aposta per contractar vetlladores i vetlladors pels infants i joves que ho necessitin, per tal que puguin gaudir de les activitats del casal, igual que la resta”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom