L’AFA de l’escola Lola Anglada denuncia la climatització de les aules

0
488
Les famílies de l’AFA de l’escola Lola Anglada de Badalona han emès un comunicat es mostren preocupades davant l’emergència climàtica i que, segons la comunitat educativa, provoca les altes temperatures a les escoles, això ho pateixen tant alumnat com el personal que treballa a l’escola durant els darrers anys, amb estius cada vegada més llargs.
Segons l’AFA del Lola Anglada, el passat estiu, com l’anterior, va haver-hi casos de cops de calor entre l’alumnat i denuncien que no tenen constància que s’hagi pres cap mesura per part de les institucions. Ajuntament de Badalona i Generalitat de Catalunya,  obligades a vetllar per la seguretat dels i les infants i de les persones treballadores dels centres.
L’AFA demana a l’Ajuntament de Badalona i a la Generalitat que els comuniqui si es repetirà la mateixa situació aquest any o tenen pensat fer alguna cosa per tal que els alumnes i les treballadores dels centres puguin estar a les aules a una temperatura que estigui per sota dels 27 °C a l’estiu, com marca la llei de PRL.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom