Surt a subhasta pública un edifici d’estil modernista de Badalona

0
2420

El portal en línia de subhastes Escrapalia Immobles ha tret a subhasta pública l’edifici d’estil modernista situat a les cruïlles del carrer Indústria amb Sant Ignasi de Loiola. Valorat en 1,3 milions d’euros, el seu preu de sortida és de 700.000 euros, un 47,21% menys que la seva taxació. L’immoble, de caràcter singular, compta amb 1000 metres quadrats construïts i 600 de terrassa. Consta de 4 plantes, un pati de 400 metres quadrats i terrat de 120 amb vistes al mar.

La planta baixa de l’edifici té tres despatxos, banys i dues àmplies sales. Al voltant del pati central es distribueixen dues àmplies sales amb altres dos despatxos. A la planta primera es troben dues sales, igual que en la planta segona, on es complementa amb una altra sala que, a més, serveix de connexió amb el pati enjardinat exterior de 400 metres quadrats. La planta tercera té la mateixa configuració, amb sortida a una terrassa de 35 metres quadrats que comunica, al seu torn, també amb el gran pati enjardinat.
Segons el portal, la subhasta en línia estarà oberta fins al 4 de maig. Dirigida a inversors principalment encara que poden participar tant particulars com empreses previ registre gratuït en el portal de subhastes. Aquest format suposa facilitar l’accés a aquesta mena d’immobles, gràcies a les tecnologies creades per al sector immobiliari. L’immoble procedeix d’un inversor particular.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom