Comença l'”operació Grèvol” per evitar els robatoris a les zones comercials

0
1161

La Guàrdia Urbana de Badalona i Mossos d’Esquadra han activat aquest dimecres, 22 de desembre, i fins diumenge 9 de gener de 2022 el Programa Operatiu Estacional Grèvol que consisteix en l’increment de la presència policial a les zones comercials de la ciutat durant la campanya de Nadal per prevenir els fets delictius i augmentar la seguretat de comerciants i usuaris.  

Segons ha explicat el consistori, les patrulles d’agents intensifiquen la seva presència als principals eixos comercials de la ciutat tenint en compte l’augment de públic en aquests espais. A diferència dels altres anys, i a causa de la pandèmia, enguany les patrulles no són mixtes (Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra), de manera que cada cos fa la vigilància amb els seus agents. 

La presentació d’aquest dispositiu ha tingut lloc al passeig de La Salut i ha comptat amb la presència de l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; del tercer tinent d’alcaldia i regidor de Protecció Social a les Persones, David Torrents; del sisè tinent d’alcaldia i regidor de Govern i Seguretat Ciutadana; Christian Carneado; de la regidora del Districte 4, Araceli Cruz, i d’agents dels dos cossos policials. 

L’alcalde de Badalona ha posat de relleu “la coordinació permanent existent entre el cos de la Guàrdia Urbana i el de Mossos d’Esquadra per tirar endavant un cop més l’Operatiu Grèvol per les zones comercials de la ciutat”. Rubén Guijarro també ha destacat que la campanya Nadal segur a Badalona va més enllà de la seguretat. En aquest sentit, ha avançat que per poder gaudir d’un Nadal en les millors condicions, des de l’Ajuntament també s’està treballant per reforçar el sistema de neteja i desinfecció dels entorns on hi ha afluència constant de persones per mantenir els espais de concurrència pública en les millors condicions higienicosanitàries. Segons el consistori, la Guàrdia Urbana destina tres patrulles a part dels agents dels Mossos, a la campaya nadalenca. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom