El govern de Badalona assenyala els agents com a responsables del brot de covid-19 a la Guàrdia Urbana

1
3721

La regidora de seguretat de l’Ajuntament de Badalona, Irene González, ha acusat els agents de la Guàrdia Urbana de ser els responsables del brot de covid-19 al cos, que sumava aquest dimecres 21 positius i 26 agents més confinats, segons fonts municipals. En una roda de premsa, la regidora apunta a un “relaxament” dels agents a l’hora de dur la mascareta i d’adoptar mesures preventives davant la pandèmia. Gonzàlez, a més, acusa al sindicat SFP-FEPOL d’utilitzar el brot de la Guàrdia Urbana per generar un “conflicte de motivacions polítiques” contra el PP. El sindicat ha rebut amb indignació les crítiques i continua reivindicant un protocol “específic” per a la Guàrdia Urbana que prevegi material de protecció necessari per als agents i la desinfecció de les instal·lacions. En aquest sentit, la regidora defensa que les instal·lacions de la Guàrdia Urbana es desinfecten cada dia amb el personal de neteja de manera ininterrompuda durant cada jornada, un extrem que el sindicat matisa: “No és el mateix netejar que desinfectar i aquesta diferència no la tenen clara”, apunten.

Pel que fa els agents, i segons fonts municipals,  si no hi ha cap inconvenient sanitari, aquest dijous es reincorporen a la plantilla 7 agents que ja han passat la quarantena establerta. La resta de confinats també s’aniran reincorporant a mesura que compleixin els terminis de quarantena protocol·laris.

1 COMENTARI

  1. Esta señora deberia ser cesada de inmediato. Los únicos culpables de los contagios son los expertos sanitarios y los gobernantes que no tienen ni idea de como resolver la pandemia, solo saben utilizarla para machacar a la población con sus medidas franquistas.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom