17 infectats pel coronavirus a la residència de Sant Cebrià de Tiana

0
1677

Aquest dimecres l’Ajuntament de Tiana ha actualitzat les dades sobre la residència de Sant Cebrià de Tiana. Segons el consistori, el Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya ha fet una inspecció laboral de la Residència i centre de dia Sant Cebrià de Tiana  i en les properes hores, i en funció d’aquest informe, els responsables del Departament decidiran quina intervenció és la més adequada. A data de 8 d’abril, sempre segons l’Ajuntament de Tiana, hi ha 17 pacients infectats per la Covid-19, 39 persones que presenten simptomatologia, 6 persones derivades a un centre hospitalari per al seu tractament i 21 persones no infectades.

D’aquestes 77 persones internades a la Residència, les 21 que no estan infectades podran marxar a casa o es derivaran a un centre sociosanitari habilitat pel Departament de Salut per tal de preservar-los del risc de contagi. En aquest sentit, l’Ajuntament ha preparat i ofert al Departament de Benestar i Família el pavelló municipal i l’alberg La Conreria perquè s’habiliti com a centre sociosanitari per atendre a persones afectades pel COVID-19.

Els 56 interns de la Residència restants continuaran, separats els positius dels que presenten simptomatologia, sent assistits pel personal del centre i amb un seguiment mèdic diari per part de l’Equip d’Atenció Primària de referència.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom