Encara hi ha entrades disponibles per assistir a diversos actes de les Festes de Maig

0
1881

Aquest divendres 7 de maig s’inicien les Festes de Maig de 2021 amb el tradicional acte del Pregó, que enguany es farà al Teatre Zorrilla a causa de l’actual situació sanitària. Durant els pròxims dies es faran moltes activitats que requereixen entrada o reserva prèvia. Segons una nota de premsa de l’Ajutament, actualment, encara hi ha entrades disponibles per actes de cultura popular que es faran en diversos punts de la ciutat i per concerts que tindran lloc al Parc de l’Escorxador.  

La compra d’entrades i les reserves per aquells actes gratuïts que encara estan disponibles es poden fer a través de l’aplicació o el web de l’Agenda Cultural de Badalona

Segons el consistori, actualment hi ha una llista d’espera de 900 persones per als actes del dia 8 de maig. Aquestes persones podran optar a les entrades que la gent que hagi reservat alliberi perquè no pot assistir. En aquest sentit, la regidora de Cultura, Amanda Feria, ha explicat que “des del Govern Municipal desitgem que l’any que ve les festes es puguin fer amb normalitat i tothom les pugui gaudir sense limitacions”. La regidora ha destacat que “enguany, per primera vegada, l’Ajuntament ha cobert despeses que abans havien de fer les entitats de la Festa Major, i per tant aquest any no han hagut de carregar amb aquesta responsabilitat”. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom