El fons marí badaloní a través del XX Open Nocturn de Fotografia Submarina

0
1884

Els dies 8 i 9 de juliol es va celebrar  el XX Open Nocturn de Fotografia Submarina Ciutat de Badalona que organitza el club de busseig SASBA. En aquesta edició van participar un total de 20 fotògrafs repartits en les categories de càmera digital rèflex i càmera digital compacta, amb 9 i 11 concursants en cada categoria respectivament. La prova es va desenvolupar el divendres 8 a Badalona, en el tram de platja comprès entre la seu del club SASBA i el Pont del Petroli. La immersió es va fer entre les 22:00 i 00:00 h sense incidències.

Marc Casanovas, del club SASBA, es va coronar com a primer classificat en categoria de càmera digital rèflex, seguit de Xavier Salvador, de l’ACAS Costa Brava, en segona posició i amb Manel Calero, de l’Anywhere Water Sports, en tercera posició. En la categoria de càmera digital compacta, el guanyador va ser Carlos Lado, del club Divers Centre d’Immersió, seguit d’Angelo Fronte, de l’E-Submarinisme, en segona posició i amb Salvador Miralles, de l’E-Submarinisme, en tercera posició. Pel que fa al concurs d’imatge creativa #OpenSASBAcreasub22, el guanyador va ser Toni Jiménez amb 109 ‘likes‘ a les 23:00 h, hora límit de les votacions.

La gran protagonista de la nit va ser novament la fauna autòctona del fons sorrenc de la costa i la fauna badalonina instal·lada en l’estructura submergida del Pont del Petroli en unes hores d’activitat desconeguda per a molts bussejadors.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom