Obren dos establiments de menjar ràpid a Pompeu Fabra

0
3768

El passat dia 9 de juliol es va inaugurar a Badalona l’establiment de menjar ràpid Timesburg. Una de les hamburgueseries amb més renom de Barcelona ha decidit obrir un nou restaurant a la zona de Pompeu Fabra. Aquest nou espai de menjar ràpid està situat concretament a la plaça de l’Alcalde Xifré. El local està format per dues plantes i s’ha decidit donar una decoració industrial i moderna juntament amb uns grans finestrals.

A la carta d’aquest nou establiment obert a Badalona s’hi pot trobar des de les hamburgueses més clàssiques, passant per opcions veganes i vegetarianes, carn ecològica, entre d’altres. A més, també es podrà triar entre tot un seguit de diferents pans per a la teva hamburguesa com ara el multi cereal, integral, mollete i molts més. A la carta, també s’hi pot descobrir tot un seguit d’acompanyaments entre els quals hi ha les patates fregides o diferents amanides.

A la mateixa plaça de l’Alcalde Xifré, també s’ha obert un altre establiment de menjar ràpid. En aquest cas és la Pizzeria Carlos. En aquesta pizzeria s’hi podran descobrir tot un seguit de pizzes de diferents sabors, amb opcions veganes i sense gluten, amanides, pasta, i diferents complements com ‘jalapeños‘, croquetes, pa d’all entre molts d’altres.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom