El Club de Tennis Turó del Mar continuarà tancat

0
2251

Aquest inici d’agost, l’Ajuntament de Montgat ha realitzat una nova inspecció tècnica amb un informe desfavorable a l’obertura per incompliment de requeriments de seguretat i salut pública.

Després del tancament cautelar del Club de Tennis Turó del Mar del passat 26 de juliol, l’Ajuntament de Montgat ha mantingut diverses reunions amb els responsables de la instal·lació amb l’objectiu de regularitzar el compliment de les normatives que incomplien i poder obrir les instal·lacions esportives el més aviat possible.

Per tal d’agilitzar el procés el passat 1 d’agost es va realitzar una inspecció per part dels tècnics municipals i s’ha observat que el Club continua sense complir amb les normatives de seguretat i salut pública que li són d’aplicació, fet que ha motivat un nou informe desfavorable per part dels tècnics municipals. Mentre no es solventin els requeriments de seguretat i salut pública requerits pels tècnics municipals les instal·lacions del Club continuaran tancades de manera cautelar.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom