Bus directe per anar a Can Ruti des de Montgat

0
4533

Des d’aquest estiu, la línia d’autobús 849 que va de Teià a l’Hospital dels Germans Trias i Pujol (Can Ruti), passant pel Masnou també dona servei a la població de Montgat amb dues parades; una que s’atura d’anada cap a Badalona a la Plaça Ciurana i la segona que s’atura de tornada de Badalona a la Colònia Argentina (Ajuntament de Montgat). L’aturada del bus 849 a les dues parades que hi ha a Montgat té com a objectiu facilitar el transport directe de la població montgatina que acudeix als serveis mèdics de Can Ruti i altres serveis assistencials de Badalona, com ara l’Institut Gutmman.

La regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament de Montgat ha gestionat i sol·licitat aquest servei de bus per facilitar l’accessibilitat i la mobilitat de la població de Montgat als serveis assistencials de Can Ruti amb la Direcció General de Mobilitat i Transport de la Generalitat de Catalunya i amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que ha autoritzat l’ús d’una de les marquesines d’autobús que és d’aquesta administració supramunicipal. 

La línia d’autobús 849 funciona de dilluns a divendres (dies feiners), i hi ha set expedicions al dia per sentit de la marxa (anada i tornada), que podeu consultar a la taula horària adjunta.

Aquesta línia d’autobús funciona des de juny de 2021 i connecta les poblacions de Teià, el Masnou i Alella amb  l’hospital de Can Ruti i altres centres sociosanitaris de Badalona, com l’Institut Guttmann, o el centre de Badalona. Ara, els veïns i veïnes de Montgat també tenen accès a aquesta línia de bus que els facilita la mobilitat per traslladar-se a aquests serveis hospitalaris de la ciutat de Badalona, amb el mateix títol de transport que tenen per l’Àrea Metropolitana de Barcelona. El cost del servei és finançat per la Generalitat de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom