Ajuts de menjador a Tiana

0
671

Des del passat dia 23 de maig fins al 10 de juny, ambdós inclosos, estarà obert el període de presentació de sol·licituds dels ajuts de menjador de Consell Comarcal pel curs 22-23. Per gestionar aquestes ajudes s’ha d’omplir, signar i adjuntar tota la documentació imprescindible i que justifiqui situacions particulars. Un cop recollits i omplerts tots els documents s’ha d’iniciar el tràmit a la seu electrònica o presencialment a l’OAC, demanant cita prèvia. El Consell Comarcal del Maresme ha aprovat la convocatòria per a la concessió d’ajuts individuals de menjador per necessitats socioeconòmiques i geogràfiques als alumnes d’educació infantil de segon cicle, primària i secundària obligatòria dels centres escolars de la comarca del Maresme.

Beneficiaris i Condicions econòmiques:

Nens/es empadronats a Tiana, i escolaritzats en centres d’educació infantil de segon cicle, primària i/o secundària obligatòria del Maresme.
Nens/es empadronats en una comarca diferent del Maresme però escolaritzats en el municipi de Tiana.
Seran beneficiaris de l’ajut els alumnes dels quals els ingressos (ORIENTATIUS) del nucli familiar estiguin per sota de:

 

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom