S’inaugura el nou centre diürn Folre a Badalona

0
1766

Aquest matí s’han inaugurat les noves instal·lacions del centre diürn Folre, dedicat a l’atenció de persones en situació de sense sostre. Durant l’acte s’ha pogut visitar el centre de la mà de les persones en situació de sense llar que reben suport al centre i que han pogut explicar des de la mateixa experiència com funciona i quin servei s’hi dona. El centre diürn compta amb unes instal·lacions àmplies que permeten adaptar-se a les necessitats de les persones que en fan ús i continuar mantenint la qualitat i la dignitat en els espais i l’atenció.

La zona principal és una sala polivalent, que permet afavorir la relació i iniciar processos de millora personal. El centre també disposa d’un espai d’informació, assessorament i de serveis per cobrir les necessitats bàsiques: esmorzar, higiene, bugaderia, rober i espai de consigna. A Folre hi treballa un equip de 4 professionals format per educadores, treballadores i integradores socials, i 13 persones voluntàries.

Uns espais per a la transformació social

El nou centre, situat al carrer Dos de Maig, número 16, disposa de places per a 35 persones. Durant el 2021, Folre va acompanyar un total de 157 persones, i es van poder derivar 11 al programa d’habitatge social del Programa d’Inclusió Bisbe Carrera. En la nova etapa, s’espera poder continuar donant una atenció de qualitat amb espais òptims, i contribuir a la reducció del sensellarisme a la ciutat de Badalona.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom