Nova edició del projecte “Som i Pintem” a Badalona

0
524

Aquest divendres, 27 de maig, de 17 a 19:30 hores, la plaça de la Segona República del barri de Lloreda, serà l’escenari d’un conjunt d’activitats emmarcades en una nova edició del projecte “Som i Pintem, una iniciativa de la Xarxa Entitats dins del Pla de Desenvolupament Comunitari de La Pau i Rodalies que busca millorar la cohesió social i fomentar les relacions de bon veïnatge als barris de la zona alta del districte 2 de Badalona potenciant el treball cooperatiu i en xarxa entre entitats i veïnat.

Amb la voluntat d’aconseguir l’objectiu del projecte, aquest divendres entitats de La Pau i Lloreda han organitzat un seguit d’activitats infantils com ara jocs, inflable, espectacles de ball, tallers de treballs manuals o una cantada del taller músics d’Amiba. La festa s’iniciarà amb una ‘xocolata d’estiu’ per a tothom. Aquesta xarxa d’entitats es va crear l’any 2015 amb el propòsit comú d’establir vincles positius que afavoreixin la convivència en la diversitat dins del veïnat, pensat per treballar la millora de les relacions socials al territori.

Aquesta activitat és fruit del treball conjunt d’entitats que formen part de la Xarxa Entitats del Pla de Desenvolupament Comunitari de La Pau i Rodalies: Fundació Germina, Espai Polivalent, AAVV Lloreda, Fundació AMIBA, l’associació cultural AMICS per la Multiculturalitat, la Informació i la Convivència Social i Esplai Buenoyqué.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom