Tanca, després de 20 anys, la pastisseria Ferrer del carrer d’en Cueta

0
6797

La Pastisseria Ferrer, ubicada al carrer Canonge Baranera del Centre de Badalona tanca les seves portes després de 20 anys. Tot i aquest tancament, el projecte no s’atura i ara porta per nom DVIZI XOCOLAT, amb seu a Montgat. Des de Ferrer Pastissers han publicat una carta d’agraïment i explicant el projecte de futur a les pàgines del TOT Badalona que reproduïm aquí:

Durant 20 anys Ferrer Pastissers hem estat còmplices, gaudint i compartint alguns dels vostres moments únics, especials, celebracions i reunions…, hem crescut junts i hem fet camí plegats, també com a professionals. Com molts de vosaltres ja sabeu, Ferrer Pastissers, a part de la seva botiga inaugurada el desembre del 2000, es dedica a elaborar pastisseria a l’engròs, des de 1995. Altres pastisseries, fleques, restaurants, hotels o càterings són clients dels nostres productes que reben cada dia, més bona acceptació i demanda entre els nostres majoristes. Per aquest motiu, fa uns anys vàrem començar a dibuixar sobre el paper un gran projecte, DVIZI XOCOLAT, que avui dia ja s’està fent realitat amb un obrador a Montgat, amb més de 1000 metres quadrats, que ens permetrà abastir molts indrets de Catalunya, de l’Estat espanyol i en un futur no molt llunyà, qui sap, poder fabricar a altres països i, establir col·laboració amb altres entitats del món de la pastisseria. És sense dubte, un projecte que ens il·lusiona i ens obre les portes a fer aquest nou camí acompanyat de professionals del sector, saben que sols ens resultaria bastant difícil de dur a terme. Per aquest motiu, que ens està portant molta dedicació i esforç el nou projecte, ens veiem forçosament obligats a tancar Ferrer Pastissers per no poder atendre i donar-vos un bon servei com caldria i us mereixeu. Estimats clients, abaixem les persianes, però no pas les portes del nostre obrador. Des de tot l’equip de Ferrer Pastissers, us agraïm i agrairem de tot cor la vostra confiança, la vostra estima dipositada durant tots aquests 20 anys al nostre costat. Seguim aquí, però amb un gir professional que compartim. Gràcies! 
P.D: A les nostres xarxes socials intentarem comunicar-vos on podeu trobar els nostres productes repartits per alguns establiments de Badalona i d’altres municipis propers.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom