Segona edició del Festivalet a Tiana

0
1056

El dissabte dia 18 de juny, a les 18 hores, tindrà lloc la segona edició del Festivalet a Tiana. Aquest festival musical es farà a l’Antic Camp de Futbol de la localitat i coincidirà amb la gran cloenda musical del cicle D’acords. Els convidats d’aquesta edició seran Gattari, guanyadors del concurs Maresmusic 2021, i The Gramophone Allstars Big Band, juntament amb el talent jove de diferents escoles de música a l’escenari El Planter. El Festivalet arrencarà amb El Planter, on participaran els combos Out Time Kids i Orange Background, de l’escola local Mozartiana. També hi actuaran dos conjunts convidats com són Thesound Ones, de L’Aula Masafrets de Mataró, i The Iguanas, de l’Escola Muba de Badalona.

Amb El Planter, es vol donar continuïtat a la voluntat del Festivalet de valorar el treball que fan les escoles de música i donar l’oportunitat als futurs músics de pujar en un gran escenari i compartir l’experiència amb artistes professionals. A les 20:30 hores, pujarà a la palestra el grup emergent local Gattari, guanyador de la darrera edició del Maresmusic, el concurs de música jove del Maresme. Gattari farà gaudir a tot el públic assistent amb el seu mestissatge de músiques com el reggae, el pop, el rock i el funk.

Com a gran cloenda del Festivalet, a les 21:45 hores, serà el torn d’un dels grups més consolidats del país, els Gramophone Allstars Big Band. Més de 15 músics a l’escenari interpretant el millor ska-jazz, bogaloo, calipso i altres ritmes trepidants. Amb tot, també es comptarà amb la participació d’Ultra-Volta DJ’S, que entre concert i concert i al tancament del festival, amenitzarà amb les seves sorprenents propostes musicals. L’entrada al Festivalet serà gratuïta i no caldrà fer reserva prèvia.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom