Queixes dels veïns i veïnes dels Vessants de Tiana pels robatoris

0
1007

Els veïns i veïnes d’Els Vessants i Les Costes de Tiana, han vist com les seves zones continuen patint alguns robatoris. Des del Consistori asseguren que s’està treballant per reduir totes aquestes inseguretats i, en els pròxims dies, es llançarà una nova campanya dirigida a tota la ciutadania que donarà informació perquè tots els veïns i veïnes de la localitat se sentin més segurs.

Els Mossos d’Esquadra van donar les dades d’aquests altercats a Tiana i des de l’Associació de veïns i veïnes de la localitat han demanat “una especial atenció per part de les Administracions en aquestes conflictives zones”. L’Ajuntament destaca que ja hi està actuant i en els pròxims dies començaran a prendre mesures per reduir aquestes inseguretats. Des de l’agrupació destaquen que “estem patint diferents robatoris i, especialment, en una zona de cases que estan envoltades per una propietat privada on hi ha un descampat”.

Els Vessants de Tiana han fet una queixa formal a l’Administració perquè el propietari de la zona on hi ha el descampat “prengui mesures al més aviat possible”. Des de l’organització, també van voler demanar més controls policials a les entrades i sortides de Tiana: “A l’època de la Covid es feien molts controls, però ara no recordem el darrer control policial i a la nostra urbanització estem patint una situació greu i s’hauria d’actuar en conseqüència”, destaquen des de l’agrupació.

Mesures des de l’Ajuntament de Tiana

El Consistori de la localitat està treballant en els desperfectes i les irregularitats que s’han trobat després de la moció de censura de fa dos mesos. Destaquen que s’han produït tres robatoris en dos mesos i no tots ells a la mateixa zona. A més, afirmen que la qüestió dels robatoris no és d’ara i que no només afecta aquella zona, sinó que també en diferents parts del Maresme. Amb tot, des de l’Ajuntament estan preparant un seguit de mesures on impartiran més vigilància, es reforçarà el pla específic d’habitatge amb patrullatge a les zones més sensibles i es farà vigilància discreta amb un agent i un vehicle per detectar conductes sospitoses.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom