Nova convocatòria a Montgat de subvencions per a famílies i entitats educatives

0
821

L’Ajuntament de Montgat ha obert una nova convocatòria d’ajuts escolars adreçada a famílies amb infants de 0 a 3 anys i a les AMPES dels centres educatius públics de Montgat. El termini de presentació de sol·licituds és des del 5 de juliol fins al 3 d’agost. En els enllaços de les línies convocades es poden consultar els requisits, les despeses elegibles, els criteris de puntuació i com tramitar les sol·licituds.

Les línies de subvencions disponibles són:

  • Ajuts econòmics per al foment de l’escolarització d’infants de 0 a 2 anys per a infants escolaritzats a llars d’infants privades o concertades a Montgat o d’altres municipis (s’hi destinen 6.000 euros)
  • Ajuts de menjador per a infants d’escoles bressol, de 0 a 3 anys (s’hi destinen 7.500 euros)
  • Subvencions per a projectes gestionats per les AMPA dels centres públics de Montgat per al curs 2022-2023 (s’hi destinen 33.000 euros).

L’objectiu de les convocatòries és fomentar l’equitat i la conciliació familiar de les famílies amb infants de 0 a 3 anys facilitant-los recursos econòmics per garantir l’escolarització i el servei de menjador de les famílies que reuneixin els requisits econòmics i socials. Tanmateix, l’Ajuntament de la localitat ha incrementat la dotació econòmica destinada als projectes educatius impulsats per les AMPES dels centres educatius de Montgat amb la finalitat de donar suport a l’activitat educativa i als projectes desenvolupats a les escoles i l’Institut de Montgat.

La convocatòria de les tres línies de subvencions s’obre per l’import total pressupostat, i els imports que s’atorguen es distribuiran de forma proporcional segons la puntuació obtinguda per les persones que sol·licitin els ajuts o les entitats que hi concorrin.

Totes les sol·licituds s’han de tramitar o bé amb cita prèvia a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania o telemàticament el portal de tràmits.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom