Montigalà celebra una nova edició de la GiraFeina, la fira d’ocupabilitat juvenil

0
638

El centre comercial Montigalà acollirà demà, dimecres que ve 21 de desembre, una nova edició de la fira GiraFeina, una cita organitzada per la Cambra de Comerç de Barcelona per a ajudar els joves a buscar ocupació sota el lema ‘Un dia per a trobar treball’.

D’aquesta manera, el centre es convertirà entre les 16.00 i les 18.00 hores en un espai per a millorar l’ocupabilitat dels joves d’entre 16 i 29 anys promovent el seu intercanvi amb les empreses. L’objectiu és que les companyies participants puguin entrevistar els joves de cara a futures contractacions i presentar els seus programes de formació.

Així, els joves podran trobar aquest dia en Montigalà oportunitats laborals en sectors com la instal·lació de maquinària, la construcció, la restauració o l’oci, entre altres, gràcies a la presència de les empreses Aemifesa, Fundació Laboral de la Construcció, Flexiplan Treball Temporal (Grup Eulen), WETechnologies i McDonald’s.

La darrera edició 

L’anterior edició de GiraFerina celebrada en el centre comercial Montigalà va tenir lloc el passat 28 de setembre amb un notable èxit, ja que van participar més de 40 joves i en la qual es van realitzar entorn de 160 entrevistes amb les empreses assistents per a accedir a llocs de treball i/o rebre informació sobre cursos de formació.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom