La Jaula Movistar arribarà el dia 28 de juliol a Badalona

0
1652

La Jaula Movistar, arriba el pròxim 28 de juliol a Badalona. La pista més urbana de l’ACB aterrarà a la Platja del Coco, situada al final del Passeig Marítim, amb un dia ple d’activitats, xou i competició 3×3 al més alt nivell. La quarta edició de La Jaula Movistar es viurà a Badalona, una ciutat que batega bàsquet, i combinarà la ubicació en un entorn idíl·lic al costat del mar amb l’espectacularitat del recinte: una pista de 3×3 dins d’una gàbia amb xou de llums, el millor so, pantalles i graderies perquè cap aficionat es perdi detall. L’accés serà totalment gratuït fins a completar aforament.

La Jaula Movistar obrirà al matí (de 10 a 12:30 hores) amb activitats populars, es reprendrà a la tarda amb una primera part de participació oberta i, des de les 18.30 h començarà un concurs en el qual els aficionats seran els protagonistes. Posteriorment, hi haurà l’actuació de tres humoristes i l’inici d’una competició de 3×3 de primer nivell. Entremig, els assistents podran gaudir dels millors ‘dunkers‘ i un final de xou fins a la mitjanit.

Una competició d’altura

El plat fort de La Jaula Movistar serà un torneig 3×3 d’alt nivell, en el qual competiran els millors equips nacionals, amb el gruix de la Selecció Espanyola 3×3 al capdavant. Des de les 19.45 hores es podrà fruir d’un bàsquet d’alta volada amb set grans partits buscant un campió.

Tres monologuistes posaran el toc d’humor

Nacho García, Miguel Iribar i Patricia Espejo posaran l’humor a la Jaula Movistar amb tres monòlegs des de les 18.45 hores, just abans que comenci la competició de 3×3.

El trofeu de la Copa del Rei, a escena

La Jaula Movistar també acostarà una mica més la Copa del Rei 2023 a Badalona, que serà la seu de la competició el pròxim mes de febrer. El trofeu de la Copa visitarà La Jaula Movistar des de les 18.30 hores i tots els aficionats podran fer-se una foto amb ell i escalfar motors per a l’edició de la Copa del Rei a Badalona de 2023.

El ‘KO‘ més multitudinari

Tots els aficionats podran participar des de les 18:30 hores als concursos populars. A les 19 hores es farà un KO‘ multitudinari, en el que el guanyador rebrà dos abonaments per a la Supercopa Endesa 2022.

El KO consisteix a llançar un tir lliure que, si s’anota, permet al jugador tornar al final de la fila. Si es falla, es donarà pas al següent jugador quedant eliminat. Així fins que només quedi un, que serà el guanyador popular.

Horaris

10 a 12.30 h: La Jaula Movistar Kids

16.30 a 18:30 h: Accés lliure a La Jaula Movistar (pista oberta)

Des de les 18.30 h: Concurs popular i actuació dels monologuistes Nacho García, Miguel Iribar i Patricia Espejo

19 h: Concurs popular: el KO més multitudinari

19.45 h: Inici de la competició:

– Sis partits 3×3 de fase de grups

– Final masculina

– Xou amb els millors dunkers

– Batucada i Zankudos LED

L’esdeveniment finalitzarà al voltant de la mitjanit

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom