La Comparsa de Gigantes y Cabezudos de Pamplona visitarà Badalona el maig de l’any que ve

0
1677
Ahir, una delegació de la Colla de Geganters de Badalona, juntament amb la regidora de Cultura, Anna Lara, i part de l’equip del Servei de Cultura de l’Ajuntament, van visitar la Comparsa de Gigantes y Cabezudos de Pamplona per preparar la seva visita extraordinària a Badalona el proper 6 de maig.

Les 25 figures que integren el conjunt sortiran juntes de la capital navarresa per primer cop a la història en el seu 165è aniversari i acompanyaran a l’Anastasi i la Maria, els gegants vells de la ciutat de Badalona.

Pamplona és, sens dubte, un símbol festiu del país i un referent inequívoc en el panorama festiu. Així, doncs, el proper 6 de maig del 2023 rebrem pels carrers de Badalona els vuit gegants de Pamplona: els reis europeus, els reis asiàtics, els reis africans i els reis americans. A més, també es comptarà amb la visita dels capgrossos de la capital navarresa: el Alcalde, el Concejal, el Japonés, la Japonesa i la Abuela. Ho faran acompanyats dels sis Kilikis (Verrugas, Patata, Coletas, Barbas, Napoleón i Caravingre) que obriran pas a la comitiva juntament amb els sis Zaldikos.

En els seus més de 160 anys de vida, es poden comptar amb els dits de les mans les vegades que han sortit de casa seva. Han viatjat a llocs com Sevilla, Madrid, Santiago de Compostela, Saragossa o Nova York i l’any que ve trepitjaran els carrers de la ciutat badalonina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom