El passeig Marítim acull la 1a Fira de l’Esport

0
2763

 

El passeig Marítim de Badalona, a l’altura del carrer de Cervantes, acollirà dissabte vinent 3 de setembre la 1a Fira de l’Esport que comptarà amb la participació de més de 30 entitats. Des de les 9 del matí i fins a les 9 de la nit en aquest espai tindran lloc nombroses activitats esportives per a donar a conèixer als visitants de la Fira els esports que es poden practicar a Badalona i per promocionar les entitats i els clubs que fomenten l’esport a la ciutat.

 

A la Fira de l’Esport també s’instal·larà un rocòdrom amb tirolina i un pont tibetà de vuit metres d’alçada. A més, al Port de Badalona es presentaran diverses xerrades tècniques dirigides a esportistes, tècnics i ciutadania en general. Totes les activitats seran gratuïtes.

 

Guia de les entitats esportives

A la Fira de l’Esport també es farà difusió del llibret digital on es pot trobar tota la informació dels esports i dels clubs esportius amb presència a la ciutat. La Guia d’entitats esportives es podrà consultar o descarregar des del web de l’Ajuntament i els visitants a la Fira de l’Esport ho podran fer des dels seus dispositius mòbils activant un Codi QR que trobaran a diversos cartells a la Fira. A la Guia es podrà consultar el llistat d’entitats i clubs esportius de la ciutat, amb la seva pàgina web, els contactes, telefònic, correu electrònic i xarxes socials, així com una breu descripció de l’activitat esportiva que desenvolupen. La Guia de les entitats esportives s’anirà actualitzant per a tenir al dia totes les dades i recollir tots els canvis que es vagin produint.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom