El partit de bàsquet entre exjugadors, celebrities i youtubers a l’Olímpic tindrà lloc aquest diumenge 11 de desembre

0
1733

El proper diumenge 11 de desembre a partir de les 17.30 h, el Pavelló Olímpic de Badalona s’omplirà d’espectacle i de bàsquet a favor del nou i modern gimnàs pediàtric a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona. ‘El Basket es Vida’ i The Ricky Rubio Foundation promouen aquest esdeveniment que reunirà exjugadors, celebrities i youtubers. Noms com els de Tresco, Flopball, Ari Geli, Papi Gavi, Edu Esteve, Nach, Cepeda o Luca es repartiran en els equips de Joel Parra i Albert Ventura.

Esteve Rubio, pare de Ricky Rubio i president de la seva Fundació, ha transmès l’enorme compromís amb aquest projecte que tant necessita l’àrea pediàtrica de l’Hospital Vall d’Hebron, una sala de rehabilitació física moderna que serà clau en la recuperació activa d’interns a tractament oncològic, pacients de traumatologia i trasplantats o sotmesos a cirurgies complexes. The Ricky Rubio Foundation i Fundació ”la Caixa” han unit les seves forces perquè sigui una realitat el 2023.

Les entrades del show del diumenge 11 de desembre a partir de les 17:30 hores ja estan a la venda al preu de 8€ a les pàgines web www.therickyrubiofoundation.org i www.penya.com del Club Joventut Badalona, un dels col·laboradors principals juntament amb l’agència de Màrqueting 24 Street.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom