El jutjat d’instrucció 4 de Badalona dicta l’obertura del judici oral contra Garcia Albiol pel cas antenes

0
540

El jutjat d’instrucció 4 de Badalona ha enviat a judici a l’exalcalde i candidat del PP en les municipals, Xavier García Albiol, per permetre la instal·lació sense llicència d’unes antenes de telefonia en la comissaria de la Guàrdia Urbana entre els anys 2012 i 2018.

Segons consta en l’acte, el jutge instructor considera que hi ha indicis suficients que assenyalen que Albiol va tolerar que les antenes s’instal·lessin i estiguessin en funcionament entre els anys 2012 i 2018. El jutjat ha considerat que podria ser constitutiu de prevaricació continuada urbanística i ambiental i un possible delicte d’omissió del deure de perseguir delictes.

Les primeres reaccions a la notícia han arribat per part del PSOE que ha exigit a Alberto Núñez Feijóo que prengui mesures davant l’obertura de judici oral al candidat del PP. Els socialistes reclamen que des del Partit Popular es rectifiquin aquests “nivells habituals de tolerància àmplia amb la corrupció”.

El mateix Xavier García Albiol també ha reaccionat a la notícia amb un vídeo a les seves xarxes en el que assegura que l’acte es basa en unes circumstàncies que “és impossible que s’hagin dut a terme perquè el mes d’agost (quan l’acte assegura que Albiol va ser notificat per primer cop de la instal·lació de les antenes) estava de vacances i amb l’alcaldia delegada”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom