VÍDEO: Així serà el projecte definitiu del complex esportiu de l’espai Focus

0
1875

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha presentat el projecte definitiu del nou complex esportiu del Focus, entre els barris de Bufalà i la Morera. Tal com va avançar el TOT, la instal·lació esportiva comptarà amb 4 zones d’aigua, piscina de més de 50 metres, una piscina amb onades, una petita i una zona termal. L’inici de les obres serà a principis de l’any 2025 i acabaran durant el 2026. El Govern té un crèdit de 12 milions per fer la piscina.

A més, la instal·lació podrà acollir una piscina exterior en una segona fase. A part, l’equipament estarà dotat amb 8 pistes de paddel, gimnàs, vestidors, sala fitness, una pista de running i aparcament.

L’avantprojecte recull un complex esportiu de 13.744,45 metres de superfície construïda sobre rasant. Encara que ja es coneixien algunes informacions sobre el projecte, s’han especificat algunes informacions, com ara que l’esperada piscina Olímpica no és de 50 metres sinó de 52,50 metres que és la consideració exacta de piscina Olímpica, ja que les competicions requereixen aquests 2,50 metres de més.

A través de les xarxes socials, l’alcalde Rubén Guijarro ha presentat un vídeo del projecte definitiu que mostra com serà el complex esportiu de la Focus. “Es tracta d’un projecte tècnic treballat de debò i amb números reals perquè tots i totes la gaudiu durant els pròxims anys” ha assegurat.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom