El CTT Badalona fa història al Campionat d’Espanya

0
1508

Els darrers deu dies del passat mes de juny es van celebrar a Antequera els Campionats d’Espanya de Tenis Taula, en els que el CTT Badalona va aconseguir uns resultats històrics. Si bé no es van aconseguir complir totes les expectatives, els resultats van ser els millors del club badaloní des de la seva fundació, aconseguint 4 medalles. La primera gran notícia del campionat es va poder veure en el moment de la publicació de tots els quadres de la competició. La participació badalonina, aportant jugadors en totes les categories des de benjamins a absoluts, va ser la més nombrosa de l’estat amb un total de vuit equips participants, demostrant el gran moment que viu el club tot i la difícil situació d’esports més minoritaris com el Tenis Taula.
Els resultats més destacats dels participants badalonins van ser els equips masculins de benjamí i infantil, que van aconseguir la plata i el bronze, respectivament. A més a més, en el cas de l’equip infantil, la medalla de bronze va deixar un regust agredolç pels jugadors, ja que van disposar de dues pilotes de partit que els haguessin portat a una final en la que eren favorits. En les competicions per parelles, Arnau Lloret, Pau Lloret, Adrià Fernàndez i Raúl Fernàndez també van aconseguir pujar al podi.
Adrià Fernàndez, Raúl Fernàdnez i Eduard Viladegut, l’equip infantil A, van aconseguir un meritós resultat arribant fins els vuitens de final, èxit que van repetir els alevins Marc Pascual i Sergi Bocanegra. Pel que fa a les proves individuals, Marina Bueno va ser la més destacada en benjamí femení, mentre que Pau Lloret va caure a quarts de final en masculí. En juvenil, Adrià Fernàndez va aconseguir entrar al quadre final i en sub-23 Carlos Sànchez va superar la fase de grups.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom