La Penya i el nou Ajuntament comencen a tractar aspectes relacionats amb el futur del club

0
1075

Un cop s’ha confirmat el canvi de govern a Badalona, ara arriba el moment de començar a deixar clares les bases del futur dels aspectes que afecten al Fiatc Joventut.
El president de l’entitat, Jordi Villacampa, es va reunir amb Dolors Sabater per celebrar la primera reunió entre els representants del nou govern de l’Ajuntament i membres del consell del FIATC Joventut. Ambdues parts van marxar de la trobada amb la sensació d’haver tingut una bona primera reunió, tot i que no van voler entrar en detalls.
La qüestió més important que es va tractar va ser l’empenta definitiva que cal fer pel Mercadona al barri de Pomar, supermercat que ha d’estar ubicat en uns terrenys propietat del club. Aquesta és una qüestió que ha generat molta polèmica entre els comerciants badalonins, però que el club considera un pilar per assegurar la viabilitat econòmica de la Penya, ja que es tracta d’una operació que es va incloure dins del concurs de creditors. En múltiples ocasions, Jordi Villacampa ha manifestat que el club depèn de l’èxit d’aquesta operació urbanística. Tot i estar molt avançada, l’Ajuntament encara ha d’executar dos tràmits burocràtics per acabar de completar-la, com són la reparcel·lació i concedir una llicència. Les associacions de comerciants de Badalona també volen reunir-se amb la nova alcaldessa per parlar sobre aquesta polèmica, pel que segurament serà un tema que s’allargarà més del que es desitja des del club verd-i-negre.
Durant la reunió també es va començar a tractar el tema de l’IBI que el FIATC Joventut paga pel Palau Olímpic i els ingressos del cànon del Màgic que rep el club cada any. La Penya vol saber si totes aquestes qüestions es mantindrien com fins ara, o bé si el nou govern té previst fer canvis.
La setmana passada Jordi Villacampa també va enviar la carta anual als socis, en la que la delicada situació econòmica de l’entitat també va copar bona part del protagonisme. El president va explicar els motius de la renúncia de disputar l’Eurocup i va explicar la importància financera d’aquest any, en el que s’ha de fer efectiu el pagament del primer venciment establert pel jutge quan es va sortir del concurs de creditors. Malgrat tot, Villacampa va transmetre la seva confiança en que la feina ben feta fins ara permetrà al club seguir competint al màxim nivell.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom