Disputat el 16è Trofeu Ciutat de Badalona de Rem

0
857

Van ser trenta tripulacions de 17 clubs (270 vogadors/es) que es van inscriure en aquesta regata tradicional de llarga distància (4000 m) en el calendari del rem català, que es va disputar el passat dissabte 4 de juny, al Club Nàutic Bétulo. El matí va començar ennuvolat, vent moderat de llevant i boirós, però a poc a poc va deixar pas a un dia estiuenc de sol i bona mar, que és fonamental per gaudir d’una bona regata de llagut. La regata es va fer després d’una llarga pausa per culpa de la Covid-19 i la majoria de participants estaven amb ganes de fruir d’aquesta setzena edició del Trofeu Ciutat de Badalona de Rem de llagut “La Llarga”.

En categoria de Veterans Masculí, va guanyar el Club Rem Mataró, amb un temps de 24:15,2, des del CN Bétulo al Port de Badalona, amb anada i tornada. En segon lloc, Vogadors de Calafell a dos segons del primer i, en tercer lloc, Llaguts de Vilanova amb 24: 41,7. Pel que fa al Veterà Femení, va quedar en primer lloc l’equip de CN Balís amb 26: 05,2, en segon lloc, Club Natació Badalona a 25 segons i, finalment, el tercer lloc va ser per Llaguts de Vilanova a 8 segons de les badalonines.

El millor temps absolut dels de Mataró va fer que s’endugueren la Bandera del Ciutat de Badalona prenent el relleu als remers de Premià. Amb tot, cal fer esmena de la presència del Club de rem Llops de Mar de Sant Feliu, que s’estrenava en aquesta regata i que van fer una bona regata en les dues categories.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom