Aquesta setmana la nova alcaldessa, Dolors Sabater ens parla de: “Darrer article d’opinió personal”

0
1015

Avui us escric el darrer article d’opinió a EL TOT, una feina que m’ha ocupat una pila de mesos, anys, i que m’ha permès comunicar-me obertament amb moltes persones. Algunes que conec, moltes que no coneixeré mai. Gràcies per l’oportunitat. He tingut un bon retorn dels meus articles, sovint, en el trajecte en autobús des del Manresà a Llefià, o passejant per La Salut algú em deia: t’he llegit, o et segueixo al Tot, i parlàvem del contingut dels articles. Gràcies, va bé saber que hi ha persones que et llegeixen i es formen opinió, ja sigui a favor, ja sigui en contra. Normalment qui se t’apropa és per dir-te que li agrada el que escrius, per felicitar-te o fer-te sentir empatia. Però a mi també m’agrada que se m’apropin per comentar discrepància, sempre amb respecte, però.
Ara la suma de vots d’una majoria de badalonines i badalonins m’ha proclamat alcaldessa de Badalona. Una nova etapa a la meva vida. Una responsabilitat i un repte que afronto amb molta serenitat i il·lusió, amb sentit comú i amb un gran equip de persones per fer-ho possible. Entre totes i tots impulsarem canvis que il·lusionen moltes persones: ara és a cada pas que ens aturen, ens atureu, per saludar, per felicitar, per encoratjar, per desitjar ànims i força. Aquest govern que encapçalo serà d’un estil nou. Si no fos així jo ja no hauria volgut ser-hi. Les coses es poden fer diferent, d’una altra manera. Us demano confiança, i sé que costa, perquè en general s’ha perdut la confiança en els polítics. Però tenim una gran oportunitat, la d’impulsar transformacions per fer una Badalona millor, més democràtica, justa, inclusiva, pròspera, culta i sostenible. I no ho podem fer sols, ho hem de fer sumant amb altres forces, consensuant objectius i maneres. Una tasca que dona solidesa a aquesta pluralitat cohesionada.
Aquesta nova responsabilitat, aquest càrrec, em retalla el meu espai d’opinió pública personal, o si més no, m’obliga a delimitar molt bé quan opino jo com a persona, i quan ho faig en representació de la ciutat. Per això aquest és avui el meu darrer article. Estic segura que seguiré essent la Dolors de sempre, i que podré ser alcaldessa sense deixar de ser jo mateixa. Però ara tindré altres espais d’opinió institucional, i deixaré de fer-ho des d’aquesta finestra oberta. Llegiré les opinions que hi publiqueu, atenta a escoltar totes les veus de la ciutat. Gràcies EL TOT i lectors, ha estat una bona experiència!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom