La Unió Gimnàstica i Esportiva de Badalona torna a entrenar a les pistes d’Atletisme Paco Àguila

0
2239

Després de 8 setmanes d’obres per la replantació de la gespa de la pista d’atletisme, La Unió Gimnàstica i Esportiva de Badalona va tornar dilluns a entrenar a les pistes d’Atletisme Paco Àguila. D’aquest amanera tots els grups del club badaloní han recuperat la normalitat en els seus entrenaments, amb la única excepció de l’ús de l’herba, que romandrà aïllada fins al setembre.
Quan es van anunciar aquestes obres, l’Ajuntament va proposar a la entitat que es desplacés fins a Barcelona per continuar el seus entrenaments a Can Dragó, opció que va ser descartada ràpidament. Les opcions que va estudiar la UGE van ser el Poliesportiu de Bufalà o la Nova Lloreda, però estaven ocupats, pel que han acabat entrenant a l’Escola d’Atletisme.
Després d’aquest període, el club vol començar a pensar en el futur i començar a treballar per millorar el que s’ha obtingut fins ara, en vistes a una nova temporada que es preveu moguda per les restriccions que genera el manteniment de la gespa en aquestes instal·lacions.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom