Filmets present al Festival de cinema de Canes

0
1217

FILMETS Badalona Film Festival ha presentat la seva propera edició, la que farà el número 50, al Festival Internacional de Cinema de Canes, el festival més prestigiós del món i que s’està celebrant en aquesta ciutat francesa fins al 25 de maig. FILMETS ha estat representat en aquest festival pel seu director artístic, Agustí Argelich. La 50a edició de FILMETS es farà del 18 al 27 d’octubre amb projeccions a Badalona, Barcelona i Sant Boi de Llobregat.

Dilluns, 20 de maig, Agustí Argelich va participar en les trobades internacionals del curtmetratge al tradicional Short Film Corner, juntament amb representants d’altres festivals de curtmetratges i del sector professional del curt. Al costat del director artístic de FILMETS hi havia distribuïdors, productors i directors de diversos festivals de curtmetratges d’arreu del món. Cal destacar la presència de representants dels següents festivals: Clermont-Ferrand, Berlinale, Winterthur, Dok Leipzig, Montréal i Guanajuato.

Dimarts, 21 de maig, el director artístic de FILMETS ha participat com avaluador dels projectes finalistes de la prestigiosa secció Focus Script, amb nous talents del curtmetratge internacional. Aquest apartat del festival de Canes, el Focus Script crea nous vincles amb les escoles de cinema i arts visuals, així com amb els professionals del curtmetratge que assisteixen al Festival de Canes.

Des de Canes, el director artístic de FILMETS, Agustí Argelich, ha declarat que “és un privilegi per a FILMETS ser a Canes, el festival de cinema més important del món, i poder presentar la 50a edició davant d’aquesta indústria representada al Festival Internacional de Cinema de Canes. He pogut comprovar com, en l’àmbit del curtmetratge, hi ha un gran interès per participar per part de distribuïdors, productors i directors”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom