Xirriquiteula Teatre rep un dels premis Max de teatre 2021

0
1175
Xirriquiteula Teatre rep un reconeixement
Xirriquiteula Teatre rep un reconeixement
Xirriquiteula Teatre triomfa a Bilbao. Aquest dilluns, 4 d’octubre, s’ha celebrat la 24a edició dels premis Max de teatre, celebrats a Bilbao. Un dels guardonats ha estat la companyia badalonina Xirriquiteula Teatre ha recollit la poma a millor espectacle familiar per ‘Laika’, una adaptació, plena de titelles, projeccions i collage, de la història de la gosseta Laika, el primer ésser viu que va orbitar al voltant de la Terra.
D’altra banda, Marc Artigau, Cristina Genebat, Julio Manrique, Joan Carreras i Mireia Aixalà són alguns dels altres noms propis del talent català reconegut als premis Max de teatre, celebrats a Bilbao. El reconeixement obtingut per Xirriquiteula Teatre és una demostració del talent teatral que tenim a casa nostra.

Gemma Cuervo, premi Max d’Honor 2021

L’actriu Gemma Cuervo (Barcelona, 1936) ha recollit en mans de la seva filla, l’actriu i presentadora Cayetana Guillén-Cuervo, el premi Max d’Honor 2021 per la seva labor en el camp de les arts escèniques.

Al llarg de més de 60 anys de carrera, Cuervo ha treballat en més d’un centenar d’obres de teatre, una trentena de sèries de televisió i més de 60 pel·lícules.

Un total de 439 espectacles van incriure’s a la 24a edició dels premis Max de teatre, dels quals 190 van ser escollits candidats en la primera fase i 37 van quedar finalistes a la segona.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom