Tornarà la “suelta de vaquilles” al barri de Llefià de Badalona

0
2596

L’activitat no se celebra des del 2015 a la ciutat badalonina

La “suelta de vaquillas” podria tornar al barri de Sant Joan de Llefià de Badalona. L’Associació de Veïns de Sant Joan de Llefià no ha arribat a un acord amb la Regidora de Cultura, Ana Maria Lara, per fer concerts de gran envergadura, com portava sent des del 2016. A Badalona no se celebra la “suelta de vaquilles” al barri de Llefià des del 2015.

La proposta de la Regidoria de Cultura era portar Camela i un segon artista escollit pels veïns per les properes festes del barri, al mes de juny, però ha estat refusada pels veïns. Tot i que l’associació ha assegurat que aquesta és la seva posició, el Govern municipal manté que el parc del Gran Sol de Llefià no tornarà a acollir l’activitat en el marc de les festes d’aquest barri.

Aquesta activitat es feia des dels anys 80 al barri de Sant Joan de Llefià al Parc del Gran Sol com un dels actes centrals de les festes del veïnat. A mitjans del mes de juny, l’associació de veïns improvisava una petita plaça de toros en un amfiteatre, on set o vuit bous petits van sortint en torns de 10 minuts. Ara, 8 anys després de la darrera edició, si no s’arriba a un acord abans del juny, es podrien tornar a fer.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari
Introduïu aquí el vostre nom